Personverpolicy

Personopplysninger

Planetpsyd er opptatt av personvernet ditt og prøver å beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Vår mål er å etterleve alle gjeldende lover og forskrifter om vern av personopplysninger. Ved å godta denne personvernpolicyen på Nettstedet i forbindelse med et kjøp eller når du oppgir personopplysninger, samtykker du i behandlingen av dine personopplysninger som beskrevet nedenfor.

Planetpsyd er ansvarlig(e) som behandlingsansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger. Vi kommer til å behandle de personopplysningene du gir eller har gitt oss, eller som vi har samlet inn på Nettstedet vårt ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) for å administrere dine kjøp eller for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. Personopplysningene som vi behandler, omfatter ditt navn, din e-postadresse og din kjøps-, betalings- og bestillingshistorikk.

Opplysningene skal kunne brukes for identifikasjon, direktemarkedsføring, kundeundersøkelser, nyhetsbrev og statistikk. Opplysningene skal også kunne bli brukt for å sende e-post til deg og for markedsføring. Du skal når som helst kunne kontakte oss for å velge bort eventuell markedsføring rettet mot deg som kunde.

Opplysningene skal også kunne bli brukt for å analysere kjøpsvaner for å gi deg relevant informasjon og markedsføring og for å forbedre Nettstedet, betalingsmetoder og betalingsprosesser.

Hvis hele eller deler av Planetpsyd forretningsvirksomhet selges til eller integreres med en annen forretningsvirksomhet, vil personopplysningene dine kunne bli gitt til våre rådgivere og også gitt til den nye eieren av forretningsvirksomheten.

Planetpsyd bruker Googles annonsetjenester. Du kan lese mer om Googles innsamling, deling og bruk av data på Google sine nettsider.

For å beskytte personopplysninger som vi behandler, har vi implementert flere sikkerhetstiltak. Vi har implementert sikkerhetsprosedyrer og tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger, for eksempel sertifiseringsprosedyrer for nettlesere. Videre har vi tilstrekkelig med brannmurer og antivirusprogrammer for å beskytte mot og hindre uautorisert tilgang til nettverket.

Planetpsyd bruker også, for eksempel, SSL (Secure Socket Layer), som er en protokoll for sikker overføring av opplysninger over Internett (eller andre nettverk). Som kunde må du sjekke at SSL ikke er skrudd av i innstillingene for nettleseren. For å hindre mulig uautorisert tilgang når ditt kredittkortnummer behandles, vil enveiskoder bli brukt.

Hvis du gir ditt samtykke til å være en/et registrert kunde/medlem hos Planetpsyd, kommer opplysningene dine til å bli oppbevart inntil du melder deg av. Du skal når som helst kunne melde deg av fra å være kunde. Hvis du ikke registrerer deg som kunde/medlem, kommer personopplysningene dine kun til å bli oppbevart så lenge det er nødvendig for å etterleve lovgivningen eller for at tredjepart skal kunne oppfylle sine forpliktelser overfor deg.

Uansett kommer personopplysningene dine aldri til å bli oppbevart lengre enn det som er tillatt for å etterleve gjeldende personopplysningslovgivning.

Tilgang til, oppdatering og korrigering av personopplysningene dine

I samsvar med gjeldende personopplysningslovgivning har du rett til å motta informasjon kostnadsfritt om hvilke av personopplysningene dine som behandles av oss, uansett hvordan disse er samlet inn. Hvis du ønsker å motta slik informasjon, kan du ordne dette ved å sende en forespørsel til oss.

Personopplysningene dine kommer ikke til å bli behandlet for formål relatert til direktemarkedsføring hvis du motsetter deg slik behandling. Du har alltid rett til å tilbakekalle et mulig gitt samtykke til å behandle personopplysninger.

Lenker

Dette nettstedet kan hende inneholder lenker til andre nettsteder. Denne personvernpolicyen gjelder kun Nettstedet. Hvis du lenkes til et annet nettsted, må du lese personvernpolicyen som gjelder for det nettstedet. Legg merke til at Planetpsyd ikke er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine av eller på andre nettsteder.

Endringer i Personvernpolicyen

Planetpsyd forholder seg retten til når som helst å foreta endringer i denne Personvernpolicyen i den grad det trengs for å rette opp feil eller for å etterleve nye juridiske eller tekniske krav. Eventuelle endringer i personvernpolicyen skal publiseres på Nettstedet.

Informasjonskapsler (Cookies)

Vi bruker såkalte informasjonskapsler (cookies) på Planetpsyd nettsted. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din, og som nettserveren vår bruker for å gi deg tilgang til enkelte av funksjonene på Nettstedet.

Planetpsyd bruker informasjonskapsler for å forbedre Nettstedet for kunder, for eksempel ved å tilpasse Nettstedet hva gjelder kundenes ønsker, valg og interesser, hjelpe deg til å holde rede på hvilke produkter du har lagt i handlekurven din og for å behandle kjøpet ditt, sørge for at den besøkende har logget seg inn på nettstedet slik at kunden ikke behøver å logge seg inn hver gang han/hun blar til en annen side, for å justere tjenestene våre for å sikre at du mottar annonser som er relevante for deg, og for at vi skal kunne oppfylle våre forpliktelser i relasjon til et kjøp.

Ved å akseptere Planetpsyd generelle vilkår og/eller denne personvernpolicyen og ved å bruke Planetpsyd Nettsted, samtykker du i behandlingen av informasjonskapsler som beskrevet foran. Hvis du ikke aksepterer at informasjonskapsler brukes, kan du slå av informasjonskapsler i sikkerhetsinnstillingene for nettleseren din. Du kan også stille inn nettleseren din slik at den spør deg hver gang et nettsted prøver å plassere en informasjonskapsel på datamaskinen din. Du kan også bruke nettleseren din til å slette tidligere lagrede informasjonskapsler. Les hjelpesidene for nettleseren din for å få mer informasjon. Videre kan du når som helst manuelt slette informasjonskapsler fra harddisken din.

Legg merke til at hvis du velger å ikke akseptere informasjonskapsler, vil funksjonaliteten kunne være begrenset for visse deler av nettstedet, og nettstedet vil ikke virke som forutsatt, for eksempel du vil ikke være i stand til å foreta et nettkjøp.

EnglishNorway